Meniu
Cosul meu

Blog EchipamentCuratenie

06 May Dezinfectare, protecție și curățenie cu produse profesionale
1 42
Din grijă pentru păstrarea sănătății în cele mai bune condiții, este esențial să folosești produse profesionale, special create pentru a-ți oferi siguranța necesară. Astfel, poți alege dintr-o gamă extinsă de soluții, produse și accesorii, care să îți asigure un plus de confort în lupta împotriva virușilor și a bacteriilor.În funcție de spațiul în ..
27 Apr Ce pași trebuie să urmăm pentru curățenia de primăvară?
1 20
Este important să pregătim casa de sărbători, cu o curățenia amănunțită. Cu toții ne dorim să avem o casă impecabilă și luminoasă înainte de sărbători. De aceea, curățenia ar trebui să fie primul pas pentru pregătirea casei de sărbători.Gama de produse profesionale pentru curățenie include detergenți și săpunuri care elimină microbii și bacteriile ..
22 Apr Soluții profesionale pentru igienă, protecție și dezinfecție
0 32
Perioada pandemiei a produs o schimbare majoră și ne-a făcut pe toți să devenim mai vigilenți și mai responsabili. Astfel, atenția ridicată către igienizarea corectă a mâinilor și a spațiilor, a devenit parte din activitățile curente, iar echipamentele de protecție au început să sa folosească și în afara spațiilor medicale.Într-o perioadă atât de t..
08 Apr Măsuri de protecție și dezinfecție pentru păstrarea sănătății
0 79
Cu toții ne dorim să trăim sănătos și echilibrat, iar în lupta cu virușii și microbii este important să avem aliați puternici, care să ne ajute să păstrăm igiena și curățenia în condiții ideale, în toate locurile în care trăim sau ne desfășurăm activitatea.Cum ne protejăm de viruși și microbi?În funcție de activitățile pe care le întreprindem, măsu..
01 Apr Siguranță și igienă - produse profesionale pentru dezinfectare și protecție
0 104
Cu toții am învățat cât de valoroasă este sănătatea, iar păstrarea ei în cele mai bune condiții se face atât din interior, cât și din exterior. Pentru un stil de viață sănătos, este important să ne hrănim echilibrat, cu multe fructe și legume, să ne odihnim suficient și să eliminăm motivele de stres. Pe lângă grija pe care trebuie să o acordăm unui..
04 Mar Curățenie și igienă cu produsele Sanito
0 125
Un mediu curat reprezintă primul pas pentru o viață sănătoasă. De aceea, fie că suntem acasă, la birou sau la cumpărături, întotdeauna apreciem curățenia și mirosul proaspăt.Pentru cei care dețin orice fel de firma, de la magazine de vânzare cu amănuntul, la centre comerciale, spații medicale, clădiri de birouri, unități de învățământ sau unități d..
11 Feb Produse pentru curățenie și igienă în unitățile HoReCa
0 113
În prezent, igiena și curățenia sunt cele mai importante aspecte pentru păstrarea sănătății, cu atât mai mult în unitățile HoReCa, unde grija de a oferi cele mai bune produse și servicii, în condiții ideale de igienă, trebuie să fie pe primul loc.Spre deosebire de alte spații comerciale, curățenia în restaurante trebuie făcută mult mai des și mult ..
04 Feb Măsuri de protecție și igienă pentru sănătate
0 150
Păstrarea mâinilor curate este unul dintre cei mai importanți pași pe care oamenii îi pot face pentru a evita îmbolnăvirea și răspândirea germenilor. Spălarea frecventă și completă a mâinilor este cea mai bună modalitate de a vă proteja împotriva gripei sezoniere, a răcelii și a altor infecții, pe tot parcursul anului.După ce mâna ta atinge o supra..
28 Jan Dezinfectare și protecție pentru păstrarea sănătății
0 138
Grija față de noi și față de apropiații noștri și dorința de a duce o viață liniștită și sănătoasă reprezintă principalii factori pe care trebuie să îi luăm în calcul atunci când alegem să folosim toate metodele posibile de prevenție a bolilor. De aceea, trebuie să luăm în calcul o serie de măsuri, soluții și produse pentru protecție, dezinfectare ..
21 Jan Când și de ce folosim gelul dezinfectant?
0 157
Specialiștii de pretutindeni recomandă spălarea mâinilor cu apă și săpun lichid sau spumă, ori de câte ori este posibil, deoarece spălarea mainilor reduce cantitatea de toate tipurile de germeni și substante chimice de pe maini. Dar dacă săpunul și apa nu sunt disponibile, utilizarea unui dezinfectant pentru mâini cu cel putin 60% alcool ne poate a..
23 Dec Reguli de igienă și protecție pentru tine și cei dragi ție
0 136
Produsele de curățenie și igienă sunt investiții constante pe care le facem pentru sănătatea noastră, deoarece este în avantajul nostru să păstrăm suprafețele curate, bine dezinfectate și strălucitoare, mâinile bine igienizate și spațiile primitoare și lipsite de viruși și microbi. Astfel, este important să avem în vedere o gamă vastă de produse pe..
17 Dec 5 pași ușori pentru curățenia de dinaintea sărbătorilor
0 96
Cu toții ne dorim să avem o casă impecabilă și luminoasă înainte de sărbători. De aceea, curățenia ar trebui să fie primul pas pentru pregătirea casei de sărbători, înainte de așezarea decorațiunilor de Crăciun și de împodobirea bradului.În plus, igienizarea atentă a suprafețelor este și unul dintre cei mai importanti factori pentru un stil de viaț..
Afişare 1 - 12 din 40 (4 pagini)