Meniu
Cosul meu

Blog EchipamentCuratenie

01 Jul O curățenie rapidă și eficientă cu produsele potrivite
0
Curățenia a fost și va rămâne întotdeauna cel mai important mijloc de menținere a sănătății și a stării de bine generale. Un mediu curat și bine aerisit este esențial atât acasă, cât și la locul de muncă, dar și la modul general, în orașul și mediul în care locuimEste important să știm ce produse de curățenie să cumpărăm, astfel încât spațiile să s..
17 Jun Toalete curate și igienice – primul pas pentru sănătate și siguranță
0 87
Igiena personală reprezinta un aspect foarte important pentru viața de zi cu zi, iar păstrarea unei igiene corecte este absolut esențială, fiind în conexiune directă cu starea de sănătate. Indiferent de stilul de viașă pe care îl avem, igiena trebuie să fie menținută corespunzător, pentru a ne putea bucura de o viață sănătoasă.În mod special, dacă ..
27 May Produse și consumabile igienice din hârtie pentru mâini și suprafețe
0 93
Consumabilele de hârtie de unică folosință au devenit indispensabile în zilele noastre și sunt adevărați aliați în menținerea standardelor de curățenie și de igienaă. Astfel, restaurantele, saloanele de înfrumusețare, cabinetele medicale, fast-food-urile, băile publice și chiar și locuințele personale folosesc produse din hârtie, special create pen..
20 May Toalete perfect igienizate cu produse profesionale
0 104
Fie că vorbim despre toaletele publice sau despre cele personale, de acasă, acestea sunt încăperi în care trebuie să acordăm o atenție deosebită în ceea ce privește igienizarea perfectă și curățarea în amănunt a tuturor suprafețelor.Fiind unul dintre locurile în care bacteriile și germenii pot apărea rapid și se pot dezvolta exponențial, toaleta tr..
06 May Dezinfectare, protecție și curățenie cu produse profesionale
1 184
Din grijă pentru păstrarea sănătății în cele mai bune condiții, este esențial să folosești produse profesionale, special create pentru a-ți oferi siguranța necesară. Astfel, poți alege dintr-o gamă extinsă de soluții, produse și accesorii, care să îți asigure un plus de confort în lupta împotriva virușilor și a bacteriilor.În funcție de spațiul în ..
27 Apr Ce pași trebuie să urmăm pentru curățenia de primăvară?
1 107
Este important să pregătim casa de sărbători, cu o curățenia amănunțită. Cu toții ne dorim să avem o casă impecabilă și luminoasă înainte de sărbători. De aceea, curățenia ar trebui să fie primul pas pentru pregătirea casei de sărbători.Gama de produse profesionale pentru curățenie include detergenți și săpunuri care elimină microbii și bacteriile ..
22 Apr Soluții profesionale pentru igienă, protecție și dezinfecție
0 114
Perioada pandemiei a produs o schimbare majoră și ne-a făcut pe toți să devenim mai vigilenți și mai responsabili. Astfel, atenția ridicată către igienizarea corectă a mâinilor și a spațiilor, a devenit parte din activitățile curente, iar echipamentele de protecție au început să sa folosească și în afara spațiilor medicale.Într-o perioadă atât de t..
08 Apr Măsuri de protecție și dezinfecție pentru păstrarea sănătății
0 205
Cu toții ne dorim să trăim sănătos și echilibrat, iar în lupta cu virușii și microbii este important să avem aliați puternici, care să ne ajute să păstrăm igiena și curățenia în condiții ideale, în toate locurile în care trăim sau ne desfășurăm activitatea.Cum ne protejăm de viruși și microbi?În funcție de activitățile pe care le întreprindem, măsu..
01 Apr Siguranță și igienă - produse profesionale pentru dezinfectare și protecție
0 223
Cu toții am învățat cât de valoroasă este sănătatea, iar păstrarea ei în cele mai bune condiții se face atât din interior, cât și din exterior. Pentru un stil de viață sănătos, este important să ne hrănim echilibrat, cu multe fructe și legume, să ne odihnim suficient și să eliminăm motivele de stres. Pe lângă grija pe care trebuie să o acordăm unui..
04 Mar Curățenie și igienă cu produsele Sanito
0 351
Un mediu curat reprezintă primul pas pentru o viață sănătoasă. De aceea, fie că suntem acasă, la birou sau la cumpărături, întotdeauna apreciem curățenia și mirosul proaspăt.Pentru cei care dețin orice fel de firma, de la magazine de vânzare cu amănuntul, la centre comerciale, spații medicale, clădiri de birouri, unități de învățământ sau unități d..
11 Feb Produse pentru curățenie și igienă în unitățile HoReCa
0 203
În prezent, igiena și curățenia sunt cele mai importante aspecte pentru păstrarea sănătății, cu atât mai mult în unitățile HoReCa, unde grija de a oferi cele mai bune produse și servicii, în condiții ideale de igienă, trebuie să fie pe primul loc.Spre deosebire de alte spații comerciale, curățenia în restaurante trebuie făcută mult mai des și mult ..
04 Feb Măsuri de protecție și igienă pentru sănătate
0 255
Păstrarea mâinilor curate este unul dintre cei mai importanți pași pe care oamenii îi pot face pentru a evita îmbolnăvirea și răspândirea germenilor. Spălarea frecventă și completă a mâinilor este cea mai bună modalitate de a vă proteja împotriva gripei sezoniere, a răcelii și a altor infecții, pe tot parcursul anului.După ce mâna ta atinge o supra..
Afişare 1 - 12 din 44 (4 pagini)