Meniu
Cosul meu

Blog EchipamentCuratenie

11 Feb Produse pentru curățenie și igienă în unitățile HoReCa
0 45
În prezent, igiena și curățenia sunt cele mai importante aspecte pentru păstrarea sănătății, cu atât mai mult în unitățile HoReCa, unde grija de a oferi cele mai bune produse și servicii, în condiții ideale de igienă, trebuie să fie pe primul loc.Spre deosebire de alte spații comerciale, curățenia în restaurante trebuie făcută mult mai des și mult ..
04 Feb Măsuri de protecție și igienă pentru sănătate
0 57
Păstrarea mâinilor curate este unul dintre cei mai importanți pași pe care oamenii îi pot face pentru a evita îmbolnăvirea și răspândirea germenilor. Spălarea frecventă și completă a mâinilor este cea mai bună modalitate de a vă proteja împotriva gripei sezoniere, a răcelii și a altor infecții, pe tot parcursul anului.După ce mâna ta atinge o supra..
28 Jan Dezinfectare și protecție pentru păstrarea sănătății
0 45
Grija față de noi și față de apropiații noștri și dorința de a duce o viață liniștită și sănătoasă reprezintă principalii factori pe care trebuie să îi luăm în calcul atunci când alegem să folosim toate metodele posibile de prevenție a bolilor. De aceea, trebuie să luăm în calcul o serie de măsuri, soluții și produse pentru protecție, dezinfectare ..
21 Jan Când și de ce folosim gelul dezinfectant?
0 62
Specialiștii de pretutindeni recomandă spălarea mâinilor cu apă și săpun lichid sau spumă, ori de câte ori este posibil, deoarece spălarea mainilor reduce cantitatea de toate tipurile de germeni și substante chimice de pe maini. Dar dacă săpunul și apa nu sunt disponibile, utilizarea unui dezinfectant pentru mâini cu cel putin 60% alcool ne poate a..
23 Dec Reguli de igienă și protecție pentru tine și cei dragi ție
0 91
Produsele de curățenie și igienă sunt investiții constante pe care le facem pentru sănătatea noastră, deoarece este în avantajul nostru să păstrăm suprafețele curate, bine dezinfectate și strălucitoare, mâinile bine igienizate și spațiile primitoare și lipsite de viruși și microbi. Astfel, este important să avem în vedere o gamă vastă de produse pe..
17 Dec 5 pași ușori pentru curățenia de dinaintea sărbătorilor
0 58
Cu toții ne dorim să avem o casă impecabilă și luminoasă înainte de sărbători. De aceea, curățenia ar trebui să fie primul pas pentru pregătirea casei de sărbători, înainte de așezarea decorațiunilor de Crăciun și de împodobirea bradului.În plus, igienizarea atentă a suprafețelor este și unul dintre cei mai importanti factori pentru un stil de viaț..
10 Dec Produse pentru o igienă perfectă în toaletele publice
0 78
Te-ai gândit vreodată cât de importantă este igiena în viața de zi cu zi?Mai ales în această perioadă în care trebuie să fim mult mai atenți, igiena și curățenia trebuie să fie aspecte esențiale, pe care să le avem în vedere cât mai des, astfel încât să ne păstrăm sănătatea în cele mai bune condiții și să avem grijă și de cei dragi.Având în vedere ..
03 Dec Colectează și reciclează responsabil deșeurile
0 529
Zi de zi, prin simplele obiceiuri ale traiului usual, producem cantități semnificiative de deșeuri. Pentru a încerca să reducem impactul asupra mediului înconjurător, gunoiul pe care îl generăm zilnic trebuie depozitat în spatii corect amenajate pentru colectare și reciclare și astfel, să ajutăm la reducerea poluării globale.Pentru a ne asigura că ..
26 Nov Igienizarea corectă a mâinilor și alte măsuri de protecție
0 114
Cu toții ne dorim să ne bucurăm de o viață cât se poate de sănătoasă și echilibrată, iar pentru a putea să ne meținem starea de bine, trebuie să fim atenți la câteva aspect.În primul rând, spălarea mâinilor cu săpun lichid sau spumă, nu doar cu apă, este vitală pentru o igienă adecvată. Acest lucru se datorează faptului că, deși apa este ideală pen..
19 Nov Igienă sporită cu produsele din hârtie de unică folosință
0 104
În ziua de astăzi, igiena personală joacă un rol esențial, mai ales dacă ne dorim să ne putem bucura de fiecare moment în parte.Simpla spălare a mâinilor, cât mai frecvent este mai mult decât necesară, acest simplu obicei fiind principalul nostru ajutor în eliminarea tuturor impurotăților de pe mâini, virusuri și bacterii. În cazul în ne aflăm într..
12 Nov Măsuri de protecție - ținem virușii și microbii la distanță
0 170
Igiena corespunzătoare se poate menține foarte ușor, dacă sunt respectate câteva măsuri simple și eficiente.Cea mai ușoară și rapidă formă de prevenire a îmbolnăvirii este spălarea atentă a mâinilor cu apă și săpun. Fie că este vorba despre un săpun clasic, solid, lichid sau spumă, rezultatul este garantat.Pe lângă spălarea atentă a mâinilor, putem..
29 Oct De ce este important să depozităm deșeurile corespunzător?
0 150
Curățenia în locuință, la locul de muncă dar și în afara lor reprezintă un factor care se reflectă asupra calității vieții, iar rezultatele bune vin doar cu puțin efort.O persoana produce în medie de câteva sute de ori mai mult gunoi decât greutatea sa, pe tot parcursul vieții, iar cum producerea de deșeuri contaminează mediul, adică apa, pământul ..
Afişare 1 - 12 din 34 (3 pagini)