Fiind unul dintre locurile în care bacteriile și germenii pot apărea rapid și se pot dezvolta exponențial, toaleta trebuie curățată cu produse eficiente. De aceea, este esențială folosirea unor articole sanitare antibacteriene pentru toalete, deoarece produsele clasice de curățat nu reușesc să mai facă față singure germenilor care devin tot mai rezistenți.

Cele mai bune produse de curățare sunt dezinfectanții profesionali de suprafețe. Împreună cu dezinfectanții profesionali, se pot folosi și detergenții de la Sanito.ro. Aceștia se regăsesc în nenumărate forme, în funcție de spațiul în care sunt utilizați. Detergenții profesionali pot fi utilizați pe orice tip de suprafață, fie că este vorba de parchet, suprafețe laminate sau nelaminate, ceramică, porțelan sau pal, curăță, protejează și igienizează, fără să lase în urmă mizerie sau bacterii.

Pentru o igienă ideală a mâinilor, mai ales în spațiile publice, trebuie să folosim săpunuri profesionale de cea mai înaltă calitate, care ideal ar fi să fie dozate prin intermediul unui dozator cu senzor. Astfel, nu va fi necesar să atingem suprafețele din interiorul toaletei, care pot fi foarte ușor contaminate, datorită numărului mare de persoane care îi trec pragul.

Mai mult decât atât, pentru ca igienizarea mâinilor să fie completă, se recomandă evitarea uscătoarelor de mâini, care pot reține germeni dacă nu sunt igienizate periodic. În acest sens, pot fi folosite consumabilele de unică folosință din hârtie, precum prosoapele din hârtie, care usucă rapid și sigur mâinile. Cele mai utilizate consumabile într-un grup sanitar sunt fără îndoială cele din hârtie, care au un rol extrem de important. A fost demonstrat că apa transmite un număr foarte mare de bacterii. Astfel, uscarea mâinilor sau a suprafețelor trebuie realizată folosind produse din hârtie de unică folosință. Un ajutor de nădejde pentru ștergerea și uscarea suprafețelor este reprezentat de prosoapele de hârtie pliate. Acestea se pot extrage din dispensere pentru prosoape de hârtie, care sunt medii curate și igienice de păstrare a consumabilului. Pe lângă prosoapele de hârtie, se pot folosi și rolele de hârtie de unică folosință. Fiind extrem de delicate cu pielea și realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, produsele din hârtie se remarcă printr-o eficiență sporită în uscarea mâinilor.

Un alt dispozitiv important în toalete, mai ales în spațiile publice sau în clădirile de birouri este reprezentat de capacul de toaletă cu sezor sau buton, cu folii de unică folosință. Capacele de toaletă Sanito Distribution reprezintă soluția ideală pentru igienizarea rapidă și eficientă a toaletelor. Prin acționarea senzorului sau a butonului, sistemul rulează folia igienică atât cât să îmbrace întreaga suprafață a colacului. Folia utilizată este distrusă prin tăiere pentru a nu fi reutilizată.

Pentru a păstra sănătatea celor care folosesc toaletele, atât private, cât și publice, este esențial să se folosească echipamente de curățenie moderne și produse profesionale, cu eficiență ridicată, special concepute pentru a fi manevrate cu ușurință și pentru a simplifica întregul proces de curățare și igienizare. Pentru soluții complete de curățenie, igienă și dezinfectare, alege din gama variată de produse profesionale Sanito.ro.