Essity este o companie lider mondială de igienă și sănătate care dezvoltă, produce și comercializează echipamente de protecție personală și produse și servicii de igienă pentru sectoarele private și publice. Când vine vorba de ștergere, uscare, curățare sau lustruire - bazează-te pe produsele Tork. Dozatoarele, rezervele și serviciile companiei Tork răspund nevoilor diverse ale băilor, industriilor, bucătăriilor și restaurantelor. Datorită lor, te poți concentra pe ceea ce este cu adevărat important pentru afacerea ta.

Viziunea Essity este de a îmbunătăți calitatea vieții oferind cele mai bune soluții în domeniul igienei și protecției sănătății. Este ușor de observat că multe produse Tork sunt eco-certificate, așa că poți fi sigur dintr-o privire că îndeplinesc standarde stricte de durabilitate. 

Compania Essity  - informații despre producătorul gamei profesionale de produse Tork

Essity este o companie suedeză cu o acoperire globală, specializată în producția de echipamente profesionale de igienă. Compania este specializată în distribuția de produse Tork legate de igienă și protecția sănătății atât în ​​sectorul privat, cât și în cel profesional. 

În calitate de proprietar al celei mai mari suprafețe de păduri private din Europa, grupul Essity este conștient de responsabilitatea sa socială. Din acest motiv, compania se străduiește constant să reconstruiască potențialul ecologic din mediul său prin activități care vizează creșterea gradului de conștientizare în această temă. Printre acestea se numără plantarea pădurilor, reducerea poluării producției și educația în domeniul ecologiei.

Marca Essity este lider în producția de produse de igienă. Tork oferă sisteme igienice - dozatoare din linia Elevation and Image Design și rezerve dedicate sub formă de săpunuri, prosoape de hârtie și hârtie igienică. Tork oferă și șervețele industriale, dedicate tuturor locurilor în care trebuie să ștergi rapid și eficient suprafața, să o cureți sau să o lustruiești. Tork oferă sisteme de distribuire a veselei și a șervețelelor. Produsele Tork sunt disponibile în multe variante, adaptate așteptărilor oaspeților și clienților. Tork este un brand care garantează calitate la cel mai înalt nivel.

Tork – produse de igienă de cea mai bună calitate 

Dintre echipamentele profesionale de protecție individuală disponibile care merită toată atenția nu pot lipsi produsele de igienă oferite de Essity. Pentru clienții persoane fizice și de afaceri, compania are pregătită o selecție largă de produse de la unul dintre mărcile aparținând producătorului - Tork. În sortimentul actual vei găsi, de exemplu, hârtii igienice disponibile în ambalaje economice, dozatoare de șervețele, dozatoare de săpun, șervețele, pungi, săpunuri lichide Tork, suporturi de hârtie, cârpe de curățat nețesute sau cârpe reutilizabile. 

Datorită varietății de produse Tork și deținute de producător, cu siguranță fiecare client va găsi ceva pentru afacerea sa în categoria de produse și soluții de igienă profesionale. 

Produsele Tork sprijină oamenii să trăiască o viață durabilă, atât acasă, cât și la muncă. Angajamentul companiei față de sustenabilitate se bazează pe trei zone de impact în care produsele și soluțiile oferite vor juca cel mai important rol. Acestea sunt: ​​bunăstarea, utilizarea mai eficientă a resurselor și economia circulară. Împreună, poți ajuta la îmbunătățirea performanței în materie de durabilitate.

Gama de produse precum dispensere prosoape hârtie te sprijină și te inspiră să gândești în viitor și te ajută să fii mereu pregătit pentru acțiune. De la oferirea unei experiențe cu totul noi pentru oaspeți și îmbunătățirea performanței de curățare până la eforturile de a obține un profil și mai sustenabil, compania Essity îți îmbunătățește afacerea oferind cunoștințele, produsele și serviciile potrivite în materie de igienă pentru a te pregăti să îți conduci afacerea la maximum. Mai mult decât atât, activitatea companiei se bazează pe modelul unei companii sustenabile care ține să creeze valoare pentru oameni și natură.