Toaletele tale sunt unele dintre cele mai dificile zone de lucru ale afacerii tale, iar oamenii care le folosesc își pot forma opinii în funcție de starea în care se află acesta. De fapt, întrucât toaletele sunt o componentă atât de esențială a vieții de zi cu zi, aceasta este o zonă a afacerii tale pe care chiar nu-ți poți permite să o ignori. În continuare vei afla de ce este important să te gândești la importanța toaletelor și dotarea acestora într-un mod igienic și eficient.

Acordă atenție detaliilor și arată că îți pasă

Mulți proprietari de afaceri aleg să nu investească în dispensere și alte sisteme performante și inovative pentru toalete, pentru că ei consideră că în acest fel vor putea economisi bani. Dar lucrurile nu stau deloc așa, pentru că o toaletă curată, ordonată, bine organizată și care miroase plăcut poate spune exact contrariul. Și anume, faptul că îți pasă de bunăstarea celor cu care lucrezi și pentru care lucrezi!

Gândește-te la asta din punctul de vedere al clientului: atenția la detalii este crucială! Dacă toaleta ta este un indiciu al modului în care abordezi, să zicem, serviciul pentru clienți (și într-adevăr, toaleta influențează serviciul pentru clienți) sau calitatea produsului, nu dorești ca toți cei cu care colaborezi să intre într-o toaletă urât mirositoare sau murdară, în care dozatoarele de săpun nu funcționează. Acest lucru ar putea avea un impact negativ asupra modului în care aceștia percep întreaga afacere, produsele și serviciile tale. Pe de altă parte: un client s-ar putea să nu acorde o atenție deosebită despre cât de curată și funcțională este toaleta ta, dar va observa și va simți cu siguranță acele odorizante cameră care oferă spațiului un miros proaspăt și plăcut. Clienții și colaboratorii vor ajunge la concluzia că este o companie căreia îi pasă profund de detalii - și vei face o impresie foarte bună!

Ești responsabil sau nu în business-ul tău

Amintiți-vă că igiena și curățenia toaletei nu înseamnă doar a fi „plăcută”. Este, de asemenea, despre a fi eficientă, igienizată și responsabilă față de mediu. O toaletă murdară, sau una în care dozatoarele sunt sparte sau goale este o toaletă insalubră care poate duce la răspândirea a tot felul de germeni care pot îmbolnăvi oamenii, ceea ce poate afecta întreaga comunitate și mediul. Pe de altă parte, dacă în toalete spațiului tău vei menține dozatoarele de săpun lichid săpun lichid  în funcțiune și prosoapele de hârtie reciclate pline, oamenii se pot spăla pe mâini și pot preveni răspândirea germenilor, menținându-i pe toți cei care au contact cu afacerea ta mai sănătoși, având un impact pozitiv asupra întregii tale comunități!

Îți pasă de curățenie sau dai dovadă de relaxare?

Curățenia contează pentru toată lumea. Nivelul de curățenie personală și profesională poate afecta literalmente sănătatea și siguranța. Dacă ești la conducerea unei afaceri care are contact cu oamenii, atunci curățenia este de o importanță capitală! O toaletă curată sau investiția într-un capac wc automat cu senzor le poate spune oamenilor că te concentrezi pe menținerea unui mediu de lucru și de afaceri sigur și igienic!

Curățenia toaletei poate spune multe despre serviciul clienți al unei companii și despre nivelul de calitate al produselor. Serviciu încântător pentru clienți, calitate excelentă a produsului și o toaletă curată, proaspătă și strălucitoare îi pot face pe clienți să-și dorească să revină curând și să le spună și prietenilor despre tine!