În mediul business, curățenia și igiena sunt două aspecte esențiale. Mai ales dacă deții o afacere cu un flux constant de clienți. Pentru a te asigura că menții un spațiu curat și impecabil, ai nevoie de produse profesionale. Vei crea o impresie plăcută clienților și îți vei proteja angajații. Ce fel de soluții să alegi pentru a păstra un mediu de lucru igienizat, descoperă în continuare.

Produse de curățenie profesionale - necesare pentru o igienă impecabilă

Restaurantele, hotelurile, benzinăriile, cabinetele private, spitalele, birourile și alte astfel de spații unde contactul cu publicul este consecvent, necesită produse de curățare profesionale pentru menținerea unei igiene impecabile. Există o gamă largă de articole de curățenie profesionale care joacă un rol esențial în menținerea unor standarde înalte în ceea ce privește igienizarea și siguranța. Optează pentru produse care elimină rapid murdăria și bacteriile, dezinfectând suprafețele. Gama de produse Sano cuprinde atât detergenți Sano pentru pardoseli, geamuri și mobilier, cât și detergenți pentru vasul de toaletă, odorizante și săpun lichid. Acestea permit o curățare eficientă, eliminând bacteriile, virusurile și alte microorganisme patogene.

Pentru distribuția eficace a produselor de hârtie, cum ar fi șervețelele din hârtie Tork pliabile sau sub formă de role, optează pentru produse Tork special concepute într-o varietate de modele și dimensiuni. De asemenea, alege săpun Tork și un dispenser potrivit pentru facilitarea spălării mâinilor în zona de baie sau bucătărie. Săpunul profesional are în compoziția sa formule blânde pentru piele, dar eficiente pentru eliminarea impurităților.

Pentru diverse nevoi de curățenie și igienă, poți selecta și dintr-o gamă de produse Lucart pentru o igienizare completă. Prosoape pliate din materiale ecologice, role medicale din hârtie Lucart tratate antimicrobian, lavete din hârtie pentru curățarea suprafețelor de lucru, șervețele de masă, toate aceste produse, pe lângă calitatea excepțională, vor ajuta la menținerea unui spațiu igienic, eliminând eficient murdăria și bacteriile.

Soluții practice pentru o igienă avansată - pentru păstrarea unui aspect business impecabil

Produsele clasice de igienă sunt indispensabile pentru a menține curățenia în cadrul afacerii pe care o conduci. Însă, pentru a promova un mediu impecabil, alege și câteva produse practice. Acestea vor contribui la crearea și păstrarea unui spațiu mai igienic și mai sigur. Spre exemplu, pentru zona de baie, poți alege atât coșuri de gunoi sau un dispenser Tork pentru hârtie igienică, cât și un capac wc cu folie unica folosinta pentru a îmbrăca suprafața colacului. În acest fel, zona se păstrează curată pentru fiecare client sau angajat în parte. Un astfel de capac elimină contactul cu suprafețele contaminate, prevenind răspândirea bacteriilor.

Acoperitori pantofi pentru o curățenie optimă 

Anumite spații necesită păstrarea unei igiene optime. În astfel de situații, alege acoperitori pantofi care previn murdărirea podelelor și aducerea în interior a microbilor, bacteriilor și germenilor din exterior. Dispenserele automate pentru acoperirea pantofilor pot fi utilizate într-o gamă variată de medii, de la spitale și laboratoare, la industria hotelieră, alimentară sau clădirile de birouri, și nu numai. 

Pentru o bună igienă a businessului tău, folosește soluții profesionale. Gama largă de articole destinate curățeniei și igienei existente, îți permite să alegi soluțiile perfect adaptate nevoilor afacerii pe care o conduci. Fie că selectezi produse de hârtie Tork, detergenți Sano sau acoperitori pantofi, vei contribui la menținerea unei imagini profesionale, protejarea sănătății angajaților și crearea unui mediu sigur pentru clienții tăi.