Să faci curat în casă poate fi o adevarată plăcere, deoarece odată cu praful si mizeria care se strâng pe parcursul unei săptamani, a face curat oferă și o senzatie de purificare. Astfel, curățenia generală poate avea efect terapeutic. Prin eliminarea multitudinii de obiecte pe care le-ai strâns de-a lungul timpului, trierea lucrurilor pe care nu le folosești zi de zi, renunțarea la mărunțișuri și reorganizarea vaselor de bucătarie, a revistelor din living, a proviziilor, maculaturii sau a tuturor hainelor din șifonier, vei putea să readuci starea de bine la tine în casă, să reinstaurezi ordinea și să înlături eficient ”aglomerația” de acasă. Nu ai nevoie de zece șurubelnițe, nici de seturi întregi de suporturi de pahare sau de o duzina de umbrele.

Uită-te cu atenție și în dulapul cu haine! O regulă de aur în curățenia printer haine sau accesorii este următoarea: dacă nu ai folosit o piesă vestimentară un an întreg și nu poți vizualiza cum ai putea crea o ținuta folosind-o, mai bine renunți la ea.

Curăță cu atenție geamurile și îndepărtează draperiile ca să patrundă lumina naturală. Înlătura praful de pe geam cu o lavetă din microfibra, apoi folosește o soluție specială pentru geamuri și un burete, eventual o racletă cu margine din cauciuc, pentru o curățare eficientă și rapidă.

Cine are o casă murdară în ziua de astăzi nu are nici-o scuză. În prezent, curățenia se face foarte ușor, folosind produsele și accesoriile potrivite. Pe site-ul Sanito.ro puteți găsi o gamă variată de produse pentru curățenie și aspiratoare profesionale, capabile să tragă atât praful, cât și substanțele lichide.

Prețurile pentru aceste electrocasnice profesionale variază, în funcție de capacitatea lor de aspirare și funcțiile care facilitează curățenia, dar și de dimensiunile lor.

De exemplu, modelul de aspirator profesional DRYVER 15 RE 700/800 W, TMB, este ideal pentru orice locuință, deoarece este compact, însă are destula putere pentru a face fațăa chiar și celor mai încăpățânate suprafețe murdare. Acest aspirator dispune de ventilatoare de evacuare cu performanțe excelente, puternic atunci când situațiile o cer, delicat, dar eficient atunci când sunt necesare discreția și funcționalitatea. O serie de caracteristici tehnice fac aceste produse unice în piață, în timp ce sistemul de filtrare readuce aerul curat în mediul înconjurător.

Însă aspiratoarele profesionale nu sunt unicele produse pe care clienții le pot comanda de la Sanito.ro. De aici cumpărate produse Tork de foarte bună calitate, care pot să varieze de la detergenți, dezifectanți, săpunuri lichide, la dozatoare și dispensere diverse. În plus, puteți alege și consumabile din hârtie, foarte eficiente pentru ștergerea igienică a suprafețelor sau mâinilor.

Mai mult decât atât, studiile arată că este posibil să curățăm orice casă de dimensiuni medii în mai puțin de o ora. Bineînțeles, acest lucru este posibil doar prin folosirea produselor de cea mai înaltă calitate precum gama de produse Tork, dar și alte game profesionale de produse pentru curățenie. Acestea vor face întreg procesul mai ușor, rapid și cu adevărat eficient în păstrarea curățeniei pe termen lung.