Curăţenia şi întreţinerea acesteia în spaţiile în care locuim sau la locul de muncă, în instituţii de învăţământ, medicale sau în unităţi în care se manevrează şi se prepară produse  alimentare, reprezintă un aspect foarte important, atunci când se vizează sănătatea, siguranţă şi confortul nostru. Din acest motiv, este esenţial ca efectuarea curăţeniei şi a igienizării să se facă folosind doar produse de cea mai înaltă calitate, sigure şi strict destinate fiecărei arii.

Calitate şi profesionalism în curăţenie

Atunci când vrei să beneficiezi de toate avantajele oferite de un detergent profesional sau de accesoriile pentru curăţenie, produsele SANO se vor dovedi a fi unele dintre cele mai bune alegeri. Paleta de produse de curăţenie şi igienizare pusă la dispoziţie, acoperă o arie foarte largă de destinaţii, putând astfel procura produse de calitate, special concepute pentru a curăţa orice tip de suprafaţă sau orice textură. Accesând oferta vei putea alege produsele necesare, atât în curăţenia casnică, cât şi în cea destinaţi spaţiilor cu trafic intens. Astfel, îţi poţi procura detergenţi, soluţii pentru curăţat covoare, parchet, gresie, faianţă sau geamuri, soluţii dezinfectante sau produse pentru îndepărtarea petelor.  De asemenea, ai posibilitatea de a procura o multitudine de accesorii specifice, precum lavete, şerveţele umede, un dispenser Tork, bureţi de vase, odorizante sau mopuri plate

Curăţenie la cel mai înalt nivel

Pentru ca orice spaţiu să-şi sporească valoarea, acesta trebuie să fie sigur. Unul dintre aspectele care definesc siguranţa noastră, este reprezentat de igienă şi curăţenie. Indiferent de configuraţie şi de design-ul interior, orice arie îşi pierde din valoare dacă devine periculoasă pentru sănătate. Astfel, fie că vizezi curăţenia domestică, fie că doreşti să asiguri un mediu igienizat şi curat în sediul unei firme, într-un magazin, un restaurant sau într-un cabinet medical, gama de detergenti profesionali nu trebuie să lipsească de pe lista priorităţilor tale. Destinaţi oricăror suprafeţe şi texturi, fabricaţi pentru a atinge performanţa în igienă şi curăţenie şi îmbunătăţiţi cu componente care le sporesc eficienţa, detergenţii profesionali te vor ajuta să cureţi şi să igienizezi orice spaţiu. Fie că se doreşte o podea curată, fie că se vizează igienizarea unei bucătării folosind soluţii pentru curăţat inox, dacă este necesar să se dezinfecteze punctele sanitare cu domestos sau alt tip de substanţe, produsele SANO vor veni în întâmpinarea oricăror nevoi în materie de curaţare, igienizare şi dezinfectare, acestea fiind eficiente şi sigure.

Accesorii necesare pentru o igienizare rapidă şi sigură

Curăţenia punctelor sanitare, în special în spaţiile frecvent tranzitate şi cu un număr foarte mare de folosiri, se poate realiza mult mai rapid şi mai eficient dacă se optează, pe lângă detergenţii profesionali şi substanţele speciale pentru dezinfectat, şi pentru o gamă cât mai amplă de accesorii. Astfel toaletele se vor dezinfecta mult mai rapid, mai eficient şi mai sigur. Poţi opta pentru capac WC automat cu senzor, soluţia ideală atunci când vrei ca un spaţiu atât de expus în faţa microbilor să fie bine igienizat şi sigur pentru folosinţă. Acest tip de produs nu doar că este foarte igienic, însă este şi profitabil, limitând consumul de hârtie igienică folosită frecvent pentru protejarea de capacele toaletelor. De asemenea, produsele SANO oferă o gamă amplă de consumabile specifice, cum ar fi hârtia igienică, prosoapele din hârtie, şerveţelele umede sau parfumantele.  Amenajarea unui punct sanitar, implică şi  procurarea suporţilor pentru hârtie, barelor pentru prosop, dozatoarelor de săpun sau a unui dispenser Tork,  a periilor pentru WC, a ventilatoarelor sau a semnalizatoarelor specifice care se ataşează pe uşi, produsele SANO venind în întâmpinarea nevoilor tale, atunci când vrei să te bucuri de curăţenie şi igienă, în orice tip de spaţiu.