Meniu
Cosul meu

GLADE TOUCH&FRESH REZERVA CLEAN 10 ML

GLADE TOUCH&FRESH REZERVA CLEAN 10 ML

 Rezerva odorizant de camera Glade Microspray Clean Linen , 10 ml

Ofera un parfum incantator, elimina mirosurile neplacute si improspateaza.

Atentie: Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: Poate exploda daca este incalzit. Poate provoca o reactie alergica a pielii. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa Ia indemana copiilor. In caz de contact cu pielea, spalati cu multa apa si sapun. In caz de iritare a pielii sau de eruptie cutanata, consultati medicul. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 grade Celsius. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. Purtati manusi de protectie. Eliminati continutul/recipientul conform regulamentelor nationale in vigoare. Poate provoca o reactie alergica. A se utiliza numai in locuri bine ventilate. A se depozita intr-un loc uscat si racoros. Persoanele sensibile Ia substantele odorizante trebuie sa utilizeze acest produs cu prudenta. Odorizantele nu inlocuiesc respectarea principiilor de igiena. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.


GLADE TOUCH&FRESH REZERVA CLEAN 10 ML

Specificatii
ParfumFresh
TipRezerve

GLADE TOUCH&FRESH REZERVA CLEAN 10 ML

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha

GLADE TOUCH&FRESH REZERVA CLEAN 10 ML

Produsele aflate pe stoc vor ajunge la client in termen de 1-5 zile lucratoare de la lansarea comenzii. 


Transportul este gratuit pentru comenzile peste 175 RON fara TVA.

Comanda minima este de 175 RON fara TVA.


* Transportul este gratuit pentru Bucuresti si judetul Ilfov, indiferent de greutatea comenzii.

** Pentru comenzile din afara Bucurestiului si Judetului Ilfov, livrarea este gratuita pentru toate comenzile care au o greutate mai mica de 50 kg.

*** Pentru comenzile cu o greutate mai mare de 50 de kg, livrarea este gratuita pentru primele 50 kg, iar peste 50 kg costul transportului va fi de 1.0 lei fara TVA/kg, cost calculat pentru fiecare kg suplimentar peste 50 kg din comanda.