Este important să pregătim casa de sărbători, cu o curățenia amănunțită. Cu toții ne dorim să avem o casă impecabilă și luminoasă înainte de sărbători. De aceea, curățenia ar trebui să fie primul pas pentru pregătirea casei de sărbători.

Gama de produse profesionale pentru curățenie include detergenți și săpunuri care elimină microbii și bacteriile cu succes. Multe dintre aceste soluții de curățare sunt ideale pentru utilizarea în medii profesionale precum clinici și spitale, centre de înfrumusețare, restaurante, centre comerciale, instituții, magazine sau birouri, dar și pentru uzul personal, în propriile cămine. În acest sens, gama de produse profesionale Tork este foarte utilă pentru a face întregul proces mai igienic și mai ușor. Pentru spațiile profesionale, dispenserele Tork sunt cele mai igienice soluții, deoarece săpunul sau soluțiile dezinfectante sau igienizante pot fi ținute într-un astfel de dispozitiv, dozarea putând fi realizată inclusiv automat, la dispozitivele cu senzor, fără a fi nevoie să se atingă suprafețele atunci când mâinile sunt spălate.

Igienizarea atentă a suprafețelor este unul dintre cei mai importanti factori pentru un stil de viață sănătos. Mediul în care trăim este ideal pentru dezvoltarea și înmulțirea acarienilor și a bacteriilor, iar curățenia este cea care ne ajută să îi evităm și să ne păstrăm sănătatea. Prin urmare, dacă ținem cont de câțiva pași simpli, curățenia va fi gata cât ai bate din palme.

1. Curăță rapid suprafețele

Pentru ca întreținerea curățeniei din locuință să se facă cu maximum de eficacitate, este bine să folosim detergenți profesionali, împreună cu dezinfectanți de suprafețe. Igienizarea corectă a suprafețelor se realizează cu produse profesionale eficiente care asigură eliminarea rapidă și eficienă a bacteriilor. Cele mai potrivite produse sunt detergenții universali pentru suprafețe, dezinfectații de suprafețe și soluțiile antistatice.

Pentru ștergerea și uscarea suprafețelor, este recomandată folosirea prosoapelor de unică folosință din hârtie. Astfel, este eliminat riscul de răspândire a microbior și virușilor.

2. Igienizează atent bucătăria și toaleta

Pentru bucătarii, trebuie să se folosească detergenti profesionali de bucătărie, degresanți și dezinfectanți pentru suprafețe, atât de necesari pentru întreținerea și igienizarea ustensilelor din aceste spații. Pe lângă bucătării și băile trebuie curățate aproape tot timpul cu detergenți pentru toaletă, care igienizează, dezinfectează și împrospătează suprafețele. Bacteriile colectate de pe capacele de toaletă pot ataca sistemul imunitar, iar produsele ieftine pentru curățare nu reusesc sa combată înmulțirea acestora. Se recomandă folosirea unor articole sanitare antibacteriene pentru toalete, deoarece produsele de curățat clasice nu reușesc să mai facă față singure germenilor care devin tot mai rezistenți.

3. Curăță corect pardoselile

Cele mai multe bacterii periculoase din interioare se aşează pe covoare şi pepodele. Bacteriile se adună și pe alte obiecte de mobilier sau zboară prin aer.

De aceea, trebuie să aspirăm foarte atent toate suprafețele, astfel încât să eliminăm într-o proporție cât mai mare praful. Mai mult decât atât, pentru o curățare în detaliu a suprafețelor, se recomandă folosirea unor soluții profesionale de curățare și igienizare, precum detergenții profesionali pentru pardoseli, mobilă, covoare și tapițerii si chiar detergenții dezinfectanți. Detergenții profesionali de suprafețe pot fi utilizați pe orice tip de suprafață, fie că este vorba despre parchet, PVC, ceramică sau porțelan.

4. Alege doar produse profesionale de cea mai înaltă calitate

Ai grijă de tine și de cei dragi și folosește numai produse moderne și eficiente în eliminarea mizeriei, a prafului, a bacteriilor și a virușilor. Alege produse eficiente, profesionale de la brand-uri puternice, precum: Tork, SANO, Asevi, Gojo, Purell, Mediclinics, EcoLab, Pronto și multe altele.

5. Aerisește bine toate încăperile

Pe parcusul curățeniei, ține geamurile deschise și aerisește corespunzător fiecare încăpere. Astfel, te vei bucura de mai multă prospețime și vei elimina mirosurile neplăcute din casă, de la bucătărie, toalete sau din spațiile de depozitare. După ce ai spălat și igienizat corespunzător spațiile și după ce le-ai aerisit, poți folosi